WELKOM

Mijn naam is Rikke Vogels en vanaf 1 december 2013 eigenaar van Trimsalon Dobey in Asten.

De opleiding hondentrimmen heb ik gevolgd bij de hondentrimopleiding te Harderwijk (ermelo), een erkend opleidingsistituut door A.V.V.T. . Naast het theoretische gedeelte van die opleiding, heb ik stage gelopen in 2 verschillende hondentrimsalons, zodat ik alle denkbare rassen onder handen heb gekregen. Ik heb er ontzettend veel geleerd en met mooie cijfers geslaagd. Kattentrimcursus heb ik met goed gevolg in Almere gevolgd, zie ook mijn C.V.

Naast het bijhouden van vakliteratuur bezoek ik regelmatig specialisatiecursussen, vakdagen en grote shows om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen, zie ook mijn C.V. 

En...wat ook heel belangrijk is, is mijn passie voor honden en katten. Daardoor kan ik mijn hart volledig in mijn werk leggen en dat maakt het werk van trimster geweldig.

Trimsalon Dobey Asten is gevestigd in Dobey Asten, een dierenspeciaalzaak met de mogelijkheid om uw hond of kat op professionele wijze te laten trimmen. In de trimsalon wordt op afspraak gewerkt, alle honden en katten zijn welkom.Tijdens het trimmen zijn er geen andere honden of katten aanwezig zodat ik uw huisdier alle aandacht en zorg kan geven.

Ook voor nagelknippen of een goed vachtadvies kunt u bij ons langs komen, een afspraak is dan niet nodig.

Ik verheug me op uw komst,

Met vriendelijke groet,
rikke vogels

Hallo allemaal,

Sinds sept 2014 is Anouk van Deursen als stagiaire komen werken in de trimsalon, ze zal er op maandag en vrijdag zijn.

Anouk volgt een MBO opleiding aan de Groene Campus en heeft al veel ervaring met honden en trimmen opgedaan op vorige stageadressen.

Welkom Anouk, ik ben blij dat jij er bent. Onze klantjes (honden en katten) zullen snel merken dat je erg lief en bekwaam met ze om zult gaan. Succes!