Welkom in het Gastenboek

Beste Klanten, schrijf hier je ervaring in mijn gastenboek

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door linda, 27. mei, 2014
Namens mexx heel erg bedankt. Als ik weer aan de beurt ben kom ik met mijn baasje zekerbij je terug rikke.

Pootje van mexx
E-mail:
Geschreven door rikke vogels, 15. mei, 2014
Hallo,
15 mei schreef je twee maal in mijn gastenboek met wat vragen over de opleiding voor trimmen, de antwoorden kun je vinden onder het kopje home en dan op de subpagina even voorstellen, je kunt ook gewoon een e-mail sturen naar mij ,deze site is eigenlijk alleen een gastenboek dus niet bedoeld om gesprekken te voeren,
dus mail me even met al je vragen dan mail ik je terug,
Vriendelijke groet Rikke Vogels
E-mail:
Geschreven door J. Hol, 25. apr, 2014
Wat een geweldig goede behandeling van onze Heilige Birmaan! De lastige klitten op haar buik zijn vakkundig en met veeeeel geduld door Rikke verwijderd! Respect!!
E-mail:
Geschreven door Paula, 22. apr, 2014
Hoi rikke ik ben vanmiddag bij jouw geweest met onze goldenretriever Tarzan van 12 jaar oud ik vondt dat je heel goed met onze Tarzan om ging en je had veel geduld met hem in begin vondt hij het spannend maar daarna ging het heel goed ik ben heel tevreden je ziet ons zeker terug Gr Paula en een pootje van tarzan
E-mail:
Geschreven door Ilse Maas, 15. apr, 2014
Rikke en haar dochter hebben mijn kat geweldig geholpen bij een hele lastige strim sessie (hele bange kat) maar ze hebben het fantastisch aangepakt en het is dankzij hun ontzettend goed verlopen. Deze trimsalon is echt een aanrader voor proffesionele verzorging van uw langharige kat.
E-mail:
Geschreven door Fam Beerens, 25. mrt, 2014
Hallo Rikke en dochter
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het
geduld en lieve verzorging van ons Baily
tijdens haar eerste plukbeurt.Ze ziet er nu
nog mooier uit. Tot de volgende keer.
Groetjes Fam Beerens
E-mail:
Geschreven door Toos van der Vorst, 20. mrt, 2014
Beste Rikke,

Ik was zeer tevreden over de service en jullie zijn erg lief voor Doodle geweest. Hij ziet er mooi uit en ik krijg er zelfs complimentjes over. Ik kom de volgende keer zeker terug.
E-mail:
Geschreven door Linda van den Boomen, 20. mrt, 2014
Beste Rikke,

Van Dusty en mij super bedankt voor het plukken van haar oortjes. Na een vervelende ervaring elders met het plukken van de oortjes heb je er na 2 keer heel voorzichtig plukken voor gezorgd dat Dusty het steeds beter toe laat. Echt super!! Voor iedereen een aanrader om naar jou als trimster te gaan! Tot de volgende keer!
E-mail:
Geschreven door egbert kuipers, 5. mrt, 2014
Na een lange ochtend even lekker bijkomen van een kam en wasbeurt.
E-mail:
Geschreven door Monique van der Velden, 26. feb, 2014
Vandaag met onze coco (Spaanse waterhond) op het wenhalfuurtje voor pups geweest. Het was een groot feest! Voor coco was het spannend....hij was erg moe vanavond, maar hij ruikt heerlijk naar hondenparfum. Onze kinderen waren ook blij om te zien wat er allemaal gebeurt in een trimsalon. 26 maart mag hij geschoren worden, tot dan Rikke!
E-mail:
Geschreven door Nick en Silvana, 26. feb, 2014
Kay is heel goed behandeld. Heel mooi geknipt, gewassen en geschoren. Zijn oogjes zijn nu weer zichtbaar. Rikkie is een hele aardige vrouw, gaat goed om met onze pup die 10 weken oud is, goed en veel informatie gegeven. We gaan er zeker terug
E-mail:
Geschreven door Ilse Madou, 25. feb, 2014
Vandaag is Bodie voor het eerst in de trimsalon geweest. Wij zijn heel erg tevreden. Zeer goede service en Bodie is blij dat ze van haar vele haren is verlost ( wij ook!). Nu kan ze weer lekker vies worden en spelen in de bossen. We komen zeker nog vaker terug. Bedankt!
E-mail:
Geschreven door Tereska, 21. feb, 2014
Vandaag voor het eerst met onze Nala bij trimsalon Dobey geweest. Wat een absolute aanrader.....alle tijd werd er voor Nala genomen en heb haar weer heerlijk gewassen, geplukt en verzorgd meegenomen. Volgende keer komen we zeker weer terug! Super bedankt en tot volgende keer!
E-mail:
Geschreven door Fam. Relou, 20. feb, 2014
Vandaag weer met Spijker, onze tibetaanse terrier, bij Rikke geweest. Wederom ziet hij er super mooi uit en ruikt hij heerlijk fris!
Een absolute aanrader de trimsalon bij Dobey. Rikke is super lief voor Spijker... Wij zijn zeer tevreden over zowel de trimsalon als over dobey! Graag tot de volgende keer Rikke & Dobey Asten...
Poot, Spijker & Baasjes
E-mail:
Geschreven door Fenjo, 20. feb, 2014
Mijn vriend Mighty heeft nog niet zo lang geleden een pluk behandeling gehad van 3.5 uur en hij is weer helemaal fris. Hij ziet er netjes en verzorgd uit, en ik heb het idee dat ie dat zelf ook wel zo voelt :) Top service, dier vriendelijke mensen en betaalbaar! Nogmaals bedankt!
E-mail: